Nej. Meddelanden, profiler, modereringsverktyg, botar och webhooks visar inte din IP-adress för andra personer, och vanliga samtal går via Fluxers röstservrar. P2P-samtal och externa webbplatser är fallen där någon annan kan se den.
Kan andra se min IP-adress på Fluxer?
Andra kan inte se den i textchatt eller vanliga samtal. Undantaget är ett P2P-samtal, där de andra i samtalet kan se den. Om en community stänger av dig kan ingen i den se den e-postadress eller senast använda IP-adress som avstängningen använder för att hålla dig ute, inte heller communityns ägare eller moderatorer.
Fluxers servrar hämtar förhandsvisningar av länkar, så den länkade webbplatsen ser en förfrågan från Fluxer och inte från dig, enligt avsnitt 13 i vår integritetspolicy. När du öppnar en länk eller trycker på play i en inbäddad YouTube-video ansluter din enhet till den webbplatsen, och den ser din IP-adress precis som alla webbplatser du besöker. På en instans på egen server kan de som driver den se IP-adresserna som ansluter till deras server.
Visar P2P-samtal min IP-adress?
Ja. I ett P2P-samtal går ditt ljud och din video direkt mellan dig och de andra i samtalet, och de kan se din IP-adress. Innan du går med i ett sådant samtal frågar appen "Starta ett P2P-samtal?" och visar "Andra deltagare i ett P2P-samtal kan se din IP-adress." Frågan hoppas bara över om du har slagit på "Gå med i P2P-samtal utan att fråga" i dina inställningar.
Kan en bot få min IP-adress?
Fluxer ger aldrig en bot din IP-adress, och en bot får bara meddelandena i de kanaler som dess roller låter den se. Om en bot ber dig att verifiera dig på en webbplats ser den webbplatsen din IP-adress när du öppnar den. Fluxer varnar dig innan en extern länk öppnas.
Communities kan också använda Fluxers egna verifieringsnivåer, som inte skickar dig till någon extern webbplats. En community kan kräva en verifierad e-postadress, ett konto som är minst 5 minuter gammalt eller 10 minuters medlemskap innan du kan delta.
Avsnitt 1 och avsnitt 6 i våra communityriktlinjer förbjuder inkräktande övervakning och att dela någons personuppgifter utan samtycke. Om en bot gör det kan du anmäla den, så tittar en person i vårt team på anmälan och bestämmer vad som händer sedan.