Nej. "Osynlig" gör att du visas som offline för alla andra, men andra ser fortfarande meddelandena du skickar, och alla i en röstkanal ser dig när du går med i den.
Döljer "Osynlig" mig helt på Fluxer?
Nej. "Osynlig" gör att du visas som offline för alla andra på alla enheter där du är inloggad, och din anpassade status döljs också. Andra ser fortfarande meddelandena du skickar, och alla i en röstkanal ser dig när du går med i den.